mintás harisnya
Szolgáltatás

Mintás harisnya DEN jelöléssel

A DEN jelölések a harisnyanadrágokon annak vastagságát mutatják. Minél magasabb a szám, a mintás harisnya annál vastagabb. Amikor egy boltban vásárolunk ez szemmel is látható, de az internetes rendelések esetén csak találgatni tudjuk. Ha téli időszakban van szükségünk egy mintás harisnyára, akkor bizony nem mindegy, hogy milyen vastagságú, de akkor sem, ha kifejezetten vékonyat szeretnénk venni, mert szoknyával, kosztümmel ez az elegáns.

Ezért a webáruházban minden modellnél megjelölésre kerül ez a DEN szám. A fazon és a szín egyaránt fontos, de az is, hogy milyen vastagságú. Aki tartós darabot szeretne, az inkább a sűrűbb szövésűt válassza, hiszen a vékony harisnya nagyon gyorsan elszakad, ha valamibe beleakad.

Ezért a vékonyabbakból nem árt tartalékot a táskában tartani. Tartósság szempontjából pedig a vastagabbak a jobbak. Ezeket nem mindenki szereti, viszont a mintás harisnya jó megoldás, hiszen a megfelelő színek jól mutatnak a lábon. Az átlátszatlan színes harisnya jól kombinálható a felső, illetve a cipő és táska színével.