Egészség Szolgáltatás

Mit kínál az energiagyógyászat tanfolyam?

Az emberi szervezet egy csodálatos szerkezet, ami a mai napig titkokat hordoz magában a működésével kapcsolatban. A tudományos megközelítése a gyógyításnak manapság közismert. Mindenki tudja mit kell tennie és milyen szabályokat kell betartania, hogyha nem szeretné, hogy fizikailag leépüljön. Viszont az energiagyógyászat tanfolyam alkalmával, a résztvevők betekintést nyerhetnek a szellemi és a fizikai állapot kapcsolatába. Elvégre a két oldal együtt alkot egészet.

Olyan gyakorlatokat sajátíthatunk el az energiagyógyászat tanfolyam alkalmával, amivel érzékelhetjük az Univerzális Energiát, ami minden élő szervezetet átjár. Ennek az energiának az áramoltatása tanulható, viszont ehhez hosszú gyakorlásra van szükség. Azt is el kell fogadnia annak, aki szeretné kitanulni ezt a módszert, hogy nem mindenki képes egyformán fejlődni ezen a téren. A bioenergetikai adottságok egyénenként változhatnak. Akik erősebb bioenergiával rendelkeznek, azok általában hamarabb képesek elsajátítani az olyan energiagyógyászati módszereket, mint például a reiki.

Kinek ajánlott az energiagyógyászat tanfolyam?

Mindenkinek, aki elég kitartó, sőt, még azoknak is, akik kételkednek a módszer hatékonyságát illetően. Sokak szerint a cél a pácienseknél a placebo hatás kiváltás. Viszont ez egyáltalán nem így van, mivel az energiagyógyászat tanfolyamon tanultak nem a hiten és a placebon alapulnak. A reiki manapság a legismertebb, mégis sokan gyűjtőszóként használják mindenre, ami az energiagyógyászattal kapcsolatos.

Az energiagyógyászat tanfolyamon elsajátítható a pszi-sebészet, a prána gyógyászat, kvantum-mátrix gyógyítás, orosz energiagyógyászat stb. Természetesen nehéz eldönteni, hogy ezek közül melyikre essen a választás. Érdemes mindnek utánanézni, mert ez alapján eldönthető, hogy melyikkel érdemes mélyrehatóbban foglalkozni. Az energiagyógyászat tanfolyam során ajánlott megismerkedni a reikivel, mert ennek a technikái az egyszerűségen alapulnak. Olyan képességeket hivatottak felszínre hozni, amelyek mindenkiben ott szunnyadnak.