kaboson
Webáruház

Mitől tökéletesek a kaboson kövek?

Az ékszerek és dekorációs tárgyak palettája időről-időre megújul vagy gazdagodik valamivel. A kaboson a csiszolási technikájáról híres kő. A tökéletes formájú és felületű kő manapság nagyon népszerű ékszer alapanyag. Segítségével káprázatos szépségű medálok, karkötők, de egyéb dekorációs elemek is elkészíthetőek.

A tökéletes formák és felületek pedig rendkívül fontos elemei az ékszerkészítésnek, hiszen nemcsak a technika kell kiváló legyen, hanem az alapanyag is. Mivel a kaboson egy csiszolási eljárás, nem bizonyos fajta kőről van szó.

Ezzel a technikával csiszolható például tigrisszem, rózsakvarc, onix vagy aventurin is, teljesen domború hátú formára és magas fényűre. A kaboson módszerrel csiszolt ásványok nemcsak még nagyobb esztétikai élményt nyújtanak, hanem az élettartamuk is jelentősen meghosszabbodik.

Az asvanybolt.hu webáruházban természetesen kaphatóak a tökéletesre csiszolt kövek különféle méretben és mennyiségben, rengeteg fantasztikus ásványból, mint a jáspis, howlit vagy hegyikristály.