Szolgáltatás

Mitől változik a paróka ár?

Sajnos, egyáltalán nem ritka manapság, hogy valaki megbetegszik és a kemoterápiás kezelés miatt komoly hajhullással kénytelen szembenézni. A hölgyek esetében ez még lelki gondokkal is jár, viszont létezik megoldás, a paróka ár nem megfizethetetlen, úgyhogy a probléma esztétikai része könnyen elintézhető.

Persze, kezdetben sokan nem tudják, hogy merre induljanak el a póthaj megvásárlása érdekében, de van egy nagyon profi stúdió, amelyik a segítségükre siet. Felvehető a kapcsolat a szakemberrel a sosehairstudio.hu weboldalon keresztül. Ebben az üzletben a paróka ár kedvező, de a fizetendő végösszeg változhat annak függvényében, hogy szintetikus vagy valódi hajból készített változat mellett határozunk.

Előbbiek 50-150 000 Ft között mozognak, lényegesen olcsóbbak, mint az eredeti hajból való társaik. Utóbbiak 300-600 000 Ft közötti áron szerezhetőek be. A kívánt fazon kialakítását is tartalmazza a paróka ár. Érdemes mellette dönteni, ha egészségügyi probléma miatt a hajkoronánk kinézete kívánnivalót hagy maga után.

Sokan ezt kendővel próbálják meg eltakarni, ez a megoldás azonban mégsem az igazi. A paróka ár megfizetése által viszont kapunk egy olyan érzést, mintha a saját hajunkat hordanánk. Remélhetőleg csupán ideig-óráig lesz szükség a használatára, ugyanis amint az egészséggel kapcsolatos probléma megszűnik, a haj is visszanő. De abban a kegyetlen periódusban nagyon jó, ha legalább a betegség külső jeleit el tudjuk takarni. Nos, ebben van segítségünkre a stúdió, ahol a paróka ár is igazán megfizethető jellegű.