monopoly társasjáték
Webáruház

Monopoly társasjátékok a sorozat rajongóknak

Akár szereted ezt a játékot, akár rettegsz tőle, a népszerűségét nem lehet tagadni. Az 1935-ös piacra kerülése óta, több mint 250 millió Monopoly társasjáték került eladásra és világszerte több mint 1 milliárd ember játszotta. A Monopolynak rengeteg változata létezik és a lista folyamatosan bővül.

Míg néhány verzióban a készítők egyszerűen csak a zsetonokat cserélik ki és a mezőket nevezik át, addig némelyikben egészen más szabályrendszerek is vannak. Hogy segítsünk megtalálni a számodra legjobb Monopoly társasjátékot, a webshopunkat feltöltöttük a legnépszerűbb változatokkal. Ezekben a világ egyik legjobb társasa és a legmenőbb sorozatok, karakterek egyesülnek.

Akár a Marvel, akár a Jóbarátok, az Agymenők, a Gyűrűk Ura, a Trónok harca vagy a Shopkins a kedvenced, a rajongásod tárgyához készített Monopoly változat csak Rád vár! A személyre szabott bábukkal, táblákkal, pénzzel és kártyákkal, ezek a játékok tökéletes ajándékok lesznek a rajongóknak. A Monopoly társasjáték a magyar háztartások alapjátékának számít.