WizzAir kézipoggyász
Webáruház

Ne feledkezzünk meg a WizzAir kézipoggyász szabályokról!

Az a legnagyobb baj a légitársaságokkal, hogy rendszeresen változtatják a bőröndökre vonatkozó szabályokat. A WizzAir kézipoggyász előírása szerint jelenleg csak olyan táskát vihetünk magunkkal, aminek a mérete nem haladja meg a 40x30x20 centimétert. Innentől kezdve csak azt kell eldöntenünk, hogy milyen színű modellt szeretnénk.

Általánosságban elmondható, hogy a sötét bőröndök jól bírják a gyűrődést, nem szoktak olyan hamar koszolódni. Sajnos többször láttunk olyat, hogy a dolgozók nem figyeltek annyira oda a pakolásnál, és utána jó pár folttal kaptuk vissza a csomagunkat. Ez könnyen elkerülhetjük, ha a szín mellett az anyagra is figyelünk, és csak olyat vásárolunk meg, aminél a vizes szivacs csodákra képes.

Az érzékeny anyagok nemcsak koszosak lehetnek, hanem hamarabb tönkre is mehetnek. A WizzAir kézipoggyászban az a jó, hogy felvihetjük a repülőre, így talán nem lesz annyira koszos, és sokkal tovább fogja bírni a használatot. Ha pedig hosszú utakra akarunk menni, akkor válasszunk egy egységes bőrönd szettet!