kémiai hámlasztó
Szolgáltatás

Ne féljünk a kémiai hámlasztótól

Bőrünk ápolása mindennél fontosabb, az arcunké pedig még annál is. A hagyományos fizikai hámlasztó mellett, egyre többen vásárolják meg a kémiai hámlasztó tubusokat, amelyek kézzel kitapintható szemcsék helyett, nagyon gyenge savval tüntetik el az elhajt hámsejteket.

Egyre többször hallani olyan kifejezéseket, mint az AHA vagy a BHA, ezek bizony a kémiai savakat jelölik, miközben bárki használhatja. Külön tény, hogy az érzékeny bőrűek is bátran belevethetik magukat az új rutinba, mivel nem fognak pirosságtól és viszketéstől szenvedni. Ezek a savak annyira gyengék, hogy gond nélkül feloldódnak a vízben, miközben a bőr legmélyebb részéig hatolnak és eltüntetik a gonosz pattanásokat.

A kozmetikai szakértők azt tanácsolják, hogy minden reggel érdemes a bőrünk ápolásával kezdeni, így későbbre tolhatjuk a ráncosodást és nem kell a kiszáradástól vagy a zsíros homloktól sem tartani. A kémiai hámlasztó nagyszerű megoldást jelent férfiaknak és nőknek egyaránt, amit ajánlott beiktatni az arcápolásba.