nyalósó
Szolgáltatás

Ne maradjon el a nyalósó adagolása!

Ahogyan az emberi szervezetnek, úgy az álatoknak is szükségük van mindenféle hasznos tápanyagra, ásványi kiegészítőre, hogy egészségesek legyenek. Ezt nekünk, gazdálkodóknak kell valamilyen módon bejuttatni számukra az élelembe. Amíg a szabadtartásban lévő példányok esetenként megtalálják maguknak, amire szükségük van, addig a kötött helyen lévőknek a nyalósó formájában adagolt kiegészítők a leghatékonyabbak.

Elég csak elhelyezni a karámban és éppen annyit fognak elfogyasztani, amennyire aktuálisan szükségük van. Természetesen fontos a kiváló minőség. A nyalósó esetenként többféle mikroelemet tartalmaz, ami hozzájárul az egészségük megőrzéséhez. Ismerkedjünk meg alaposan a barzoo.hu webfelület kínálta termékekkel és válaszuk ki azt, amelyik kielégíti a vele szemben támasztott igényeinket.

A mennyiség semmilyen körülmények között nem jelent akadályt, mert a barzoo.hu elérhető 10 kilogramm felüli kiszerelésben is. Gondoskodjunk róla, hogy ne szenvedjenek ebben hiányt az állatok, aminek hatására gyorsabban fejlődnek majd.