immobiliser kiiktatása házilag
Szolgáltatás

Nem szerencsés az immobiliser kiiktatása házilag

Az immobiliser fontos szerepet tölt be a lopásgátlásban. Ennek köszönhetően már nem elég néhány szerszám, hogy valaki ellopja az autónkat, hiszen egy bonyolult védelmi rendszert is ki kellene játszania. Éppen ezért az immobiliser kiiktatása házilag nem ajánlott, még akkor sem, ha valami meghibásodik és ezért nem tudunk elindulni a járgánnyal.

Nagyon bosszantó, ha ez éppen olyakor történik, amikor nagyon sietnénk, de akkor is próbáljuk meg megőrizni a hidegvérünket és hívjunk szakértőket a probléma megoldására! Az erre specializálódott szakiknak megvan a kellő felszerelése és tapasztalata ahhoz, hogy az ilyen jellegű gondokat viszonylag gyorsan és az autó sérülése nélkül orvosolni tudják.

Szinte pillanatok alatt felmérik a helyzetet és vázolják a lehetőségeket, amelyek között többnyire olyan is szokott lenni, amit ott helyben meg lehet valósítani. Az immobiliser kiiktatása házilag semmilyen körülmények között nem javallott, tehát ha baj van, akkor a trükkök keresgélése helyett, kérjük inkább hozzáértők segítségét!