nemzetközi fuvar
Szolgáltatás

Nemzetközi fuvar földön, vízen, levegőben

Európában az áruszállítás elsősorban közúton zajlik, de ez nem azt jelenti, hogy másféle módon ne szállítatnának a cégek. Az Europa-Road Kft. nem csupán közúton vállalja a nemzetközi fuvar szervezését, hanem vasúti, légi és vízi szállításokat is végre tudja hajtani. Ezeknek a kombinálása is megoldható.

A megrendelőnek nincs egyéb dolga, mint felvenni a kapcsolatot a fuvarozó vállalattal az europa-road.eu weboldalon található elérhetőségeken keresztül és máris kivitelezettnek tekinthető a nemzetközi fuvar megbízás. Az árak alakulása sok tényezőtől függ, de a szférában mindenképpen kedvezőnek mondható a díjszabás.

Az Európai Unió bármelyik országában lehet kérni a szállítást, akár exportról, akár importról legyen szó. A nemzetközi fuvar vállalat gépparkja és szakemberinek felkészültsége figyelemreméltó, arról nem is beszélve, hogy a sofőrök is egytől-egyig tapasztalt vezetők. A veszélyes anyagok és a túlméretes szállítmányok fuvarozása sem jelenthet gondot, mert a cégnél mindenre van megfelelő képesítéssel rendelkező személy.