öntöttvas grillsütő
Szolgáltatás

Öntöttvas grillsütő az ínycsiklandó falatokért

A kerti partik nagyon kellemes légkörben zajlanak, finom ételeket és italokat fogyasztanak a résztvevők, közben pedig jókat beszélgetnek, nevetgélnek. Elengedhetetlen felszerelés az öntöttvas grillsütő ilyen alkalmakkor, aminek használatával igazán ízletes, ínycsiklandozó falatokat lehet készíteni. A legjobb, ha a szerkezet masszív, erős lábakon áll, mert az a legbiztonságosabb. Ergonomikus kialakítású, többféle módon állítható öntöttvas grillsütőket kínál eladásra a benkel.hu weboldalon megismerhető gyártó.

Kínálatában körbeülhető, saját asztallappal és sütőrésszel rendelkező, önálló grillasztalok, valamint kerti konyhákba beépíthető változatok egyaránt vannak. Megbízható, könnyen telepíthető és szétszerelhető készülékek ezek. A magas minőség mindegyiknek tulajdonsága, tehát jó ötlet ezek közül vásárolni. Az asztalok kerekekkel felszereltek, így könnyen mozgathatóak. Egy öntöttvas grillsütő nem hiányozhat az Ön kertjéből sem és higgye el, a meleg évszakban minden héten használni fogja!

Hasznos dolog a vízteres kandalló sütővel

Egy ilyen szerkezet azért jelent remek választást, mert miközben fűti az otthont, a sütő részén elkészíthetjük az ebédet és/vagy a vacsorát. Ez a rendkívüli praktikum annak köszönhető, hogy a vízteres kandalló sütővel egy olyan fejlesztésű kandallóbetét, aminél a tűzkamra fölött egy hőhasznosító sütő helyezkedik el. A sütőrésze 40×30 cm, alatta pedig az étel leégését gátló, valamint a melegen tartást elősegítő samottlap került elhelyezésre. A lap szükség esetén cserélhető is, a belső sütődob kihúzása által.

Amellett, hogy a sütőfeltét különböző húsok, zöldségek, tészták sütésére alkalmas, még nagyteljesítményű hődobként is szolgál. A legpraktikusabb az, ha a vízteres kandalló sütővel a konyha és a nappali közötti válaszfalba kerül. Így a tűztérajtó a nappali felé, míg a sütőajtó a konyha felé nézhet. Rusztikus vagy minimál front kialakítással egyaránt rendelhető vízteres kandalló sütővel a BenKel vállalkozástól. A választás a vásárló ízlésétől függ. Szép és praktikus modellre tehet szert, ha ezt választja.