elektromos csaptelep
Szolgáltatás

Otthon is használható az elektromos csaptelep

A takarékoskodás és az egyedi stílus megteremtése érdekében, válasszuk ki okosan a lakásunkban használt szerkezeti egységeket. Bizonyos termékek, amelyekkel leggyakrabban a nagyáruházak mosdóiban találkozhatunk, hihetetlen kényelmi faktort jelentenek, ideális kihasználtság mellett. Emeljük ki az elektromos csaptelep képességeit!

Az automatikusan elinduló vízsugár egyszerűen tökéletes például egy olyan embernek, aki rendszeresen szerel, épít valamit és jóformán folyton koszos a keze. Ezzel úgy oldható meg a tisztálkodás, hogy nem kell megérinteni bármilyen kart, ezzel összemocskolva azt. Az elektromos csaptelep amint érzékeli a jelenlétet, máris megindítja a folyadék áramlását.

Számos változat létezik. A teljesen, vandál biztos kivitelek semmilyen kapcsolóval nem rendelkeznek, míg némelyiknél a hőmérsékletszabályozás miatt tartozik egy kallantyú is. Az elektromos csaptelep a spórolásban sokat segíthet, mert a beállítástól függően, néhány pillanattól, akár több percig kitolható a működési időszak, mielőtt megálljt parancsolna a vízáramlásnak. Igazán remek választás.