Fakro tetőablak
Webáruház

Pár mondatban a Fakro tetőablakról

Érthető módon mindenki a magas minőségre, tartósságra és persze a praktikusságra törekszik, amikor a tetőablak megvételén gondolkozik. De melyiket érdemes választani? Milyen brand jöhet szóba? A tapasztaltabbak bátran ajánlják a Fakro tetőablak megannyi fajtáját. Igazán kedvelt a billenő kialakítású, ami egy könnyedén nyitható, használható és beépíthető modell.
A friss levegőt egy laza kézmozdulattal be tudja engedni a ház tulajdonosa, hiszen a billenő Fakro tetőablak egyszerűen kezelhető. Könnyedén nyitható a nyílászáró attól függetlenül, hogy ferde tető vagy a térdfal milyen magasságban történő beépítést tesz lehetővé. A vásárló két kilincs pozíció közül választhat. Van alsó és felső típusú.

Az innovatív felső kilincses változat a homlokzati ablakokhoz hasonlóan, nagyjából 80 cm magasságtól beépítve mind állva, mind ülve tökéletes kilátást nyújt. Az alsó kilincses Fakro tetőablak pedig magasabb térdfal esetén fog beválni. De miért is váltak annyira kedveltté a billenő megoldások?
Nos, ugye egyre népszerűbbek a modern, világos lakóterek, amikhez tökéletesen passzol ez a kialakítású nyílászáró. Kétségtelen, hogy a Fakro tetőablak legfontosabb előnye, hogy természetes fénnyel árasztja el a szobákat és elegáns megjelenést biztosít annak, ezzel is növelve a ház értékét.

Epitoanyag.hu: ahol sokféle Fakro nyílászáró megvehető

Hol kapható ez a remek ablak, reális áron? Érdemes ellátogatni az epitoanyag.hu weboldalára. A Fakro U3 billenő PVC tetőablak a legelterjedtebb nyitásmódú tetőtéri megoldások közé tartozik. Előnye, hogy középmagasságban elhelyezett vasalattal rendelkezik, aminek köszönhetően biztos, hogy maradéktalanul beválik például magas páratartalommal bíró helyiségekben is.
Az epitoanyag.hu termékének további előnye, hogy az ablakszárny alsó részén található résszellőző állással ellátott kilincs mindig gond nélkül, igen komfortosan kezelhető. A szárny 180 fokos szögben átfordítható, aminek hála a külső üvegfelület könnyedén tisztítható és a külső napellenző roló egyszerűen kezelhető. Ezért is annyira praktikus az epitoanyag.hu ezen nyílászárója.