paróka szalon
Szolgáltatás

Paróka szalon családias légkörrel

A külső és a stílus megváltoztatásának vágya a hölgyek többségében benne rejlik. Természetesen az urak sem bánják, ha párjuk néha átváltozik, vonzóbbá válik és fiatalabbnak tűnik. A Rose Hair paróka szalon szakembereihez a hölgyek gyakran fordulnak segítségért, hogy velük közösen próbálják megtalálni a saját arculatukat és stílusukat.

Első alkalommal azonban nem mindig sikerül rátalálni a tökéletes lehetőségre. Ezért alkalmanként több látogatást is szükséges megtenni a paróka szalonba. Végül viszont mindenki rátalál a neki illő modellre. A parókákat olyan emberek is használják, akik a kemoterápia után teljes vagy részleges alopeciát, hajhullást tapasztalnak.

Egyeseknek a póthaj nélkülözhetetlen asszisztenssé válik a kezelés során, másoknak pedig állandó társuk lesz a mindennapjaikban. A paróka szalon csapata megérti, hogy milyen intim és finom kérdés a paróka kiválasztása, főleg ha daganatos megbetegedésről vagy alopeciáról van szó. Ezért nálunk bízhat az együttműködés bizalmas jellegében.