Piké póló
Webáruház

Piké póló hímzéssel együtt

A hétfőket szinte mindenki utálja, hiszen a kellemes hétvége után ismét be kell menni a munkahelyre vagy az iskolába. Ennél már csak az lehet rosszabb, hogyha az egész munkaidő alatt valami kényelmetlen ruhában kell ülnünk.

A Piké póló szerencsére egyáltalán nem ilyen. Sőt, az előbb említett negatív példának éppen az ellenkezője, amit mindenki szívesen visel. Elsősorban azért, mert jól néz ki. Nincs benne semmi kirívó, ami miatt ne lehetne szeretni.

De olyan ízlésesen lett kialakítva, akár hétköznapi viseletnek is megállja a helyét. Céges logó nélkül meg sem lehetne mondani első ránézésre, hogy a Piké póló munkaruhának is használható.

Pedig kifejezetten jól mutat azon, aki a pénztárnál dolgozik vagy a sorok között árufeltöltőként dolgozik, de a futárszolgálat munkatársainak is ideális választás a Piké póló. Ez pedig csak néhány példa volt abból a rengeteg munkakörből, ahol a Piké póló megállja a helyét. A weboldalon található táblázat megkönnyíti a méret és a színszerinti rendelést. A kedvező árak szintén csábítóak lehetnek.