autóüveg centrum
Szolgáltatás

Polírozással megoldható az üveg karc eltávolítás

Biztos lehet benne minden tulajdonos, hogy ha betört az kocsija oldalsó üvege, az megrepedt vagy bármilyen javíthatatlan baja lett, maximálisan segíteni tud az Autóüveg ABC szakértő csapata. Az autóüveg centrum munkatársai tudják, hogy bizony előfordulhatnak olyan sérülések a gépkocsin, amelyeket sehogy sem lehetett volna megakadályozni. A legtöbb ilyen probléma a kőfelverődés miatt alakul ki. Néha az is előfordul, hogy a fűnyíró vagy fűkasza repít egy kis kavicsot az oldalüvegnek és emiatt az nagyon megreped, vagy egyesen betörik.

Ekkor nem kell kétségbe esni, hiszen segít az autóüveg centrum. Az itt dolgozó tapasztalt és sokat látott szakértők olyan szituációval is találkoztak már, ahol egy családi ház zárt garázsában repedt meg az autó oldalüvege. Az oldalüvegek betörése után, a közlekedés biztonságának szempontjából a mihamarabbi csere elengedhetetlen. Az autóüveg centrum a lehető leghamarabb, kedvező árak mellett garantálja mindezt. Persze lehet, hogy nyáron, a nagy melegben meg lehet kockáztatni az oldalsó üveg nélküli közlekedést, vagy a zárt parkolóban való tartózkodást, de a hidegebb időben, vagy nyilvános parkoló használata során ez biztosan nem jó ötlet. Nem éri meg kockáztatni, főleg úgy nem, hogy az autóüveg centrum azon van, hogy teljes mértékben segítsen és megoldja a gondot. A professzionális csapathoz akkor is lehet fordulni, amikor az üveg karc eltávolítás tovább már nem halasztható. Ekkor a polírozás a javasolt, aminek a lehetőségét még a legkisebb karcolások esetében is körültekintően kell meghatározni. Az üveg karc eltávolítás során, ha néhány pár perc után is beakad a köröm a karcba, akkor nem érdemes tovább dolgozni azon.

Ekkor sajnos a polírozás után optikai hibák jöhetnek létre, amik sokszor zavaróbbak, mint az eredeti sérülés. Ha a polírozós üveg karc eltávolítás műveletbe mégis belevágnak a szakik, akkor mindig egy próba polírozást végeznek. Ekkor derül ki igazán, hogy megoldható-e a probléma. Az üveg karc eltávolítás legtöbb esetben akkor éri meg, amikor a csere túl drága vagy valamilyen egyéb oknál fogva nem megvalósítható. Még több infó megtudható erről az autouvegek.hu weboldalon.