próbasmink igénylése
Szolgáltatás

Profi próbasmink barátságos hangulatban

Minden lány legnagyobb álma, hogy az esküvőjén megakadjon a szépségén a násznép szeme. Ahogyan a legtöbben próbafrizurát készíttetnek az esküvő előtt, úgy a próbasmink igénylése is már bevált szokás a menyasszonyok körében. Megtörténhet ugyanis, hogy az esküvői sminkben nem úgy mutatunk, ahogy azt szeretnénk.

Ez bizony komoly gond, hiszen fontos, hogy az ara szépsége ki legyen hangsúlyozva és ő pedig jól érezze magát a bőrében. Nos, a legegyszerűbb megkeresni egy profi sminkest, elmondani nekik az elvárásainkat és beülni egy próbasmink elkészítésére. Ennyire egyszerű lenne? Igen!

Főleg akkor, ha az időpontot akár interneten keresztül is le lehet foglalni. Hirsch Orsolya már több mint 13 éve a szépségápolás varázslatos világában tevékenykedik és rengeteg leendő menyasszonynak segített abban, hogy a nagy napon egyszerűen káprázatosan fessen.

Nála a próbasmink nem csupán munka, hanem törekvés arra, hogy a vendége maximálisan meg legyen elégedve a munkájával és azt mondja: „igen, így akarok kinézni az esküvőmön!” Ezért nála a próbasmink több lépésből áll. Az első mindig egy 20-30 perces ismerkedés szokott lenni, aminek az a célja, hogy pontosan megismerje a vendégének az elvárásait.

Csak egy részletes megbeszélés után következik maga a sminkelés, aminek ideje 2 óra. A tökéletes eredmény érdekében, a félarc technikát alkalmazza, aminek köszönhetően a menyasszonyok mindig elégedetten és boldogan nézegetik magukat a tükörben, mert mindig van választási lehetőségük, valamint nincsenek időbeli korlátok közé szorítva.