Webáruház

Propolisz tinktúra szintetikus antibiotikum helyett

A szintetikus antibiotikumokat csak feltétlenül szükséges esetekben lenne szabad fogyasztani. Ha már nem szabad több hagyományos értelembe vett fajtát szedni, akkor kaphat a propolisz tinktúra egy esélyt. Ez ugyanis egy természetes antibiotikum, ami nem árt a bélflórának, huzamosabb ideig is lehet alkalmazni, kortól függetlenül. Nincsenek káros mellékhatásai, nem okoznak kandidát, hasmenést és egyéb kellemetlen panaszokat.

Nem véletlenül használják a propoliszt maguk a méhek is, mint építőanyagot és gyógyszert, ami külsőleg és belsőleg is megvédi őket a vírusoktól és más kórokozóktól. A propolisz tinktúra hihetetlenül gazdag vitaminokban, ásványokban, aminosavakban és nyomelemekben egyaránt. A beobee.hu webáruházban kapható alkoholos és alkoholmentes változatban egyaránt.

A propolisz tinktúra könnyen fogyasztható valamilyen étellel vagy folyadékkal. Kockacukorra, mézre, kenyérre, joghurtba, kávéhabra csepegtetve egyaránt remek. Nagyon egészséges a fogyasztása mindenkinek, főként a téli hónapokban.