rajztábla
Webáruház

Rajztábla különböző méretekben

A művészeti rajzoknál szárnyalnia kell a fantáziának és a kreativitásnak, a műszaki változatoknál pedig fontos a pontosság. A rajztábla mindkét esetben hasznos eszköz, ami manapság nem luxus és könnyen elérhető. A muveszellato.com webáruházban számos modellből lehet válogatni, többféle kritérium alapján.

Van, akinek a méret, másnak az anyag, míg egyeseknek a kivitelezés a lényeges szempont a választásnál. Az ár tekintetében sem lehet panasza senkinek, hiszen kaphatóak egészen olcsó, de kicsivel drágább táblák egyaránt. Az egyik igen értékes modell a nagyméretű asztali rajztábla, dönthető munkafelülettel. Ez a típus ráadásul bárhol használható és a munkalapjának dőlésszöge állítható.

Rendkívül praktikus, így bőven megéri az árát. Természetesen, a webáruházban vannak valamivel szerényebb kivitelezésű és olcsóbb változatok is. Ilyen például a rétegelt lemezből készült rajztábla rajzoláshoz, festéshez, többféle méretű munkákhoz. Az egyszerű csíptetős fajták szintén megrendelhetőek innen, ahogy az egyéb kiegészítők is.