fonott rácsvédő
Webáruház

Rendkívül puha és kényelmes a fonott rácsvédő

A kisgyermekeknek, akik még nem tanultak meg teljesen önállóan mozogni, a párnázott kiságyvédő egyike azoknak az eszközöknek, amiket mindenképpen érdemes beszerezni. A Pindurka Bababolt sokféleképpen hozzájárul ahhoz, hogy a legkisebb vásárlók biztonságban legyenek. A fonott rácsvédő biztosítja, hogy a kicsi ne essen ki a kiságyból és megakadályozza azt is, hogy megsérüljön, mivel egy puha párnázott réteget állít fel. A szülők, mielőtt a csöppség megszületik, meg akarnak győződni arról, hogy minden készen áll a fogadására.

Gondosan előkészítik az egész szobát, kiválasztják a falak színét, a bútorokat fonott rácsvédővel, játékokat és egyéb kiegészítőket. Az egyik legfontosabb választás természetesen a kiságy, amiben az újszülött élete nagy részét fogja tölteni. Ezzel együtt a matracot és a lepedőt is úgy kell kiválasztani, hogy a kiságy szerves részét képezze. A fonott rácsvédők rendkívül fontosak, mivel magas szintű biztonságot nyújtanak. Ezért ezeket feltétlenül fel kell venni a védelmet szolgáló cikkek listájára.

Hatékonyan támogatja a fejlődést a bébikomp

Sok hétbe telik, mire a gyermekek megtanulnak önállóan közlekedni egyik helyről a másikra. Mindegyikük a saját tempójában sajátítja el az új készségeket, de a Pindurka Bababolt megfelelő kiegészítőivel hozzájárulhatunk a gyorsabb fejlődésükhöz. Az egyik ilyen hasznos tartozék a bébikomp, ami megkönnyíti a függőleges testhelyzet megtartását. Az eszközt 6 hónapos kortól tervezték a kis felhasználóknak. A használatukat azok is élvezik, akik még csak most tanultak meg felülni, valamint azok is, akik már elkezdtek megtanulni felegyenesedni.

A járni tanuló babák jobban meg tudják tartani az egyensúlyukat és kisebb a valószínűsége annak, hogy elesnek. Fontos, hogy nagyobb biztonságban érzik magukat benne, mivel nincsenek kitéve fájdalmas eséseknek, amik eltántoríthatják őket a járás megtanulásától. A bébikomp színvilága legalább olyan fontos, mint a funkcionalitásuk. Az intenzív színek és a kontrasztos kombinációk vizuálisan vonzóak. A bébikomppal való közlekedés segíti a szem-kéz koordináció gyakorlását, így könnyebben tanulnak meg több készséget.