arany nyaklánc férfi
Webáruház

Sárga és fehér színű arany nyaklánc férfi szeretteinek

Az arany régóta használt és ismert ékszeralapanyag. A természetben megtalálható nemesfém a réz és az ezüst értékét messze meghaladja. Ezt a rangsorolást a sportokban is alkalmazzák, gondoljon csak az érmékre, serlegekre, amiket a győztesek kapnak! A kibányászott sárga színű arany tisztán nem használható ékszerekhez, mindenképp ötvözni kell más, erősebb fémekkel, mert ettől válik tartóssá.

Egy arany nyaklánc férfi modelljénél ez különösen fontos, mert sokkal vastagabbra szokták készíteni, mint a női változatokat. Attól függően, hogy milyen fémmel ötvözik, a klasszikus sárga szín eltolódhat a fehér vagy a rózsaszín felé. Ezek is nagyon kedvelt árnyalatok, sőt, az utóbbi 10 évben ez a két szín lett a trendvezető.

Webáruházunkban az arany nyaklánc férfi változatai között bőven van mit nézegetnie. Érdemes nemcsak saját használatra venni, hanem szeretteit is ugyanúgy meglepheti egyel. Budapesten, a Váci úton személyesen is felkeresheti az üzletünket, ahol lehetősége adódik úgy választani, hogy azonnal át is veheti.