Hitachi és Makita vésőgépek kedvező áron
Webáruház

SDS Max és SDS Plus vésőgép

Hogyha valamilyen komplexebb feladatról van szó, akkor egy sokoldalú szerszámgépre van szükség. A vésőgép éppen ezek közé tartozik. Fontos figyelni, hogy milyen szerszámbefogással ellátott változatot választunk, mert a későbbiekben ez fogja meghatározni a tartozékok használatát.

Dönthetünk, hogy SDS Max vagy az SDS Plus kivitelt preferáljuk inkább. Ez a két technológia jelentősen megkönnyíti a szerszámgép használatát, mert sokkal gyorsabban cserélhető ezáltal a véső vagy fúrószár. Csak egy mozdulat az egész és a munka máris folytatódhat tovább. A kisebb teljesítményű fúrógépeknél a tokmány szolgál a megfelelő fúrószár beszorítására, azonban a fent említett két befogási mód sokkal modernebb, gyorsabb és megbízhatóbb.

A kínálatban található vésőgép használható ipari körülmények között is, ebből következik, hogy jól bírja a nagy igénybevételt, de ezt már megszokhattuk a Makita termékeitől, amik ellenállnak a szennyeződéseknek, a pornak, a nedvességnek és az ütődéseknek is. A Hitachi – Hikoki vésőgépek esetében sincs ez másként. Például itt is lehetőség van a 12 fokozatú vésőpozíció kiválasztására. A vésőgép jól jöhet az elektromos rendszer bővítéséhez.

Miután a falhoronymaróval kijelöltük a vezetékek helyét, már be is vethető a vésőgép, ami pillanatok alatt utat tör még a legkeményebb betonfalban is, a téglával pedig játszi könnyedséggel birkózik meg. A szerszámoazis.com weboldalon található termékek némelyike akciós áron érhető el, ami kifejezetten gazdaságos befektetésnek számít, hogyha figyelembe vesszük mennyire tartós eszközöknek számítanak.