klíma akció
Szolgáltatás

Siessünk, még tart a klíma akció!

Kint tombol a nyári hőség, ám bent kellemes hűvösben üldögélünk. Mit kell tennünk mindezért? Egyszerű, be kell szereznünk gyorsan a hőn áhított hűtőrendszert, amíg tart a kecsegtető klíma akció! Ha a legkedveltebb, legegyszerűbb típust szeretnénk választani, akkor az oldalfali split klíma vásárlása javasolt.

Akár otthonra, akár irodába vagy üzlethelyiségbe is telepíthető. Nagyon kevés helyet foglal, ám kíván némi elővigyázatosságot, mert amennyiben rossz helyre történik a felszerelése, akkor a hideg levegőt a helyiségben tartózkodókra fújja. Ez a berendezés egy beltéri és egy kültéri egységet tartalmaz, ugyanúgy, mint a multi split klíma, azzal a különbséggel, hogy az utóbbi több helyiség hűtésére is alkalmas.

A beltéri egységek külön-külön szabályozhatóak és csatlakoztathatóak a kültéri egységhez. Társasházak klimatizálása esetén ez egy kiváló megoldás. A csendesebb, energiatakarékosabb készülékekkel hosszú évekig elégedettek lehetünk, a webklima.hu oldalon lévő klíma akció keretében pedig nagyon jó áron vásárolhatjuk meg!