sóder
Szolgáltatás

Sóder többféle méretarányban

A különböző építési munkák kivitelezése ma már elképzelhetetlen lenne betonozás nélkül. Jó néhány évtizeddel ezelőtt, még a döngölt földből vagy éppen vályogból készült otthonok esetében nem volt szükség erre a páratlan összetevőre. Ezzel szemben, a modernkori és tartós építészet alapját szolgálja ez a technológia. A betonozás ugyanakkor megfelelő méretű sóder hiányában elképzelhetetlen.

A minőségi alapanyagok beszerzése tehát mindennek az alapja. A jó ellátottság biztosított a kellő mennyiség terén, amennyiben a kontener-rendeles.info munkatársaihoz fordulunk. A többféle sóder szemcseméreten túl, a gyors kiszállítás is garantált.

Legyen az durva vakolat vagy vékony aljzat beton, netán erős vasbetonszerkezetek, amiket készíteni szeretnénk a megfelelő sóder szemcsenagyság biztosított. 0-4, 0-8, 0-16 és 0-24 közötti típusok állnak rendelkezésre. A mennyiség növekedésével a költségek csökkenésére számíthatunk. Érdemes tehát nagyban gondolkodni, főleg akkor, ha az alapanyagok felhasználása amúgy is megoldott.