Egyszer használatos munkavédelmi öltözékek
Webáruház

Sok területen jön jól az egyszer használatos védőruházat

Belegondolt már abba, hány meg hány helyen használnak eldobható ruhákat, sapkákat, papucsokat és kesztyűket? Rengeteg olyan szektor van az iparban, az egészségügyben, ahol ezek az egyszer használatos viseletek előírtak.

Nemcsak az ott dolgozóknak kell felvenni az egyszer használatos munkaruhát és védőfelszerelést, hanem bizony a látogatóknak, külsősöknek is. Az zacskószerű gumis cipővédőket a komolyabb múzeumokban is kötelezővé tették, a sapkákat pedig hajfestésnél szintén használják a fodrászok.

Az egyszer használatos kesztyű a leggyakoribb, amit még otthon is előszeretettel használnak az emberek, például maró vegyszerekkel történő tisztításkor. De létezik köpeny is, amit az élelmiszeriparban, valamint a steril szobákban köteles felvenni.

Overallt is rendelhet tőlünk, amit az erősen szennyezett, fertőzött környezetben kell alkalmazni a munkásnak. Ismerje meg jobban ezeket a védőruházatokat és kiegészítőket, majd rendeljen akár nagyobb tételben is tőlünk! Ha kérdése van, a munkatársainkhoz bármikor fordulhat!