akkus ütvefúró
Szolgáltatás

Sokféle anyaggal megbirkózik az akkus ütvefúró

Vannak olyan felületek, amelyek áttörése gyakran okoz kihívást. A hagyományos és egyszerű kialakítású fúrókkal a fa és olykor még a puhább fémek is egyszerűen átlyukaszthatóak, de az építőanyagok többsége már gondot jelent. Az akkus ütvefúró olyan helyzetben tud kimagasló előnnyel bírni, amikor nincs a közelben hálózati energiaforrás.

Ez gyakran előfordulhat, főleg bővítés, új otthon kialakítás alkalmával. Továbbá, például kerítések építésénél is sokat jelent a használati szabadság, mivel gyakran nincs hálózati támogatás az üzemeltetéshez. Az akkus ütvefúró el van látva egy külön funkcióval, ami nagyobb rezgéstartomány képzésére alkalmas. Ezzel olyan kinetikai energiát szabadít fel, ami a téglát, vakolatot gyorsan átüti.

A tömör betonhoz jó eséllyel kevésnek bizonyul, de sok más helyzetben kisegíti a használóját a bajból. A motorfék, állítható sebesség, fordulatszabályozás, csúszásmentes és gumírozott markolat, LED előfény, kicsi súly mind arra szolgál, hogy hosszú időn át és kényelmesen, valamint hatékonyan lehessen dolgozni az akkus ütvefúróval.