szamos supinált
Webáruház

Szamos supinált cipők keskeny lábfejre is

A Szamos supinált cipő változatok, a magyar szülők körében egyértelműen a legkeresettebb és legnépszerűbbek, köszönhetően a remek tulajdonságaiknak. A fejlődő gyermek lábak korrekcióját érdemes minél előbb elkezdeni, ha fennál például a bokasüllyedés vagy a lúdtalp veszélye.

A Szamos supinált átmeneti, tavaszi, téli cipők, valamint szandálok, Magyarországon vezető pozíciót töltenek be a kategóriájukban. A népszerűsége nemcsak a talp és a sarok speciális kialakításának köszönhető, hanem annak is, hogy a gyártó különböző lábszélességre tervezi a modelljeit.

Ez pedig igazán remek ötlet, hiszen így a keskeny lábacskák nem csúszkálnak a szélesebb lábbeliben, a „torkosabb” lábfejeket pedig nem szorítja a cipő. Ennek az újításnak köszönhetően, a Szamos supinált lábbelik rendkívül kényelmesek, szinte „észrevétlenek” a kis viselőjüknek.

A rugalmas talpuknak köszönhetően pedig még könnyebb bennük a mozgás. A szezononként változó, gyönyörű színvilágú termékek remek árban érhetőek el a jogyerekcipo.hu webáruházban.