tüzép
Szolgáltatás

Széles választékkal rendelkező TÜZÉP

Habár már rengeteg mindent intézhetünk el internetes keretek között, az építkezéshez szükséges kellékek online vásárlása még kimondottan ritkaságnak számít. A STAVMAT viszont olyan online webshoppal is rendelkező TÜZÉP, ahol rendkívül széles választékban állnak rendelkezésünkre a különféle minőségi termékek.

A webshop menüpontjában megtalálhatóak a burkolatok, a fürdőszobához és konyhához szükséges eszközök, a belsőépítészet, az építési segédanyagok, a tetőfedés, a kémény, a különféle nyílászárók, az építőanyagok, sőt, még a munkavédelmi felszerelések és a kéziszerszámok is. A példányok között pedig olyan kiemelkedő, neves gyártók termékeivel találkozhatunk, mint a Hikoki, a VELUX, M-Acryl és az ST line.

Természetesen a kínálat nem minden, hiszen fontos, hogy megfelelő ár-értékkel rendelkezzen a TÜZÉP. Az stshop.hu weboldalon találkozhatunk egy úgynevezett OUTLET részleggel, ahol mindig az éppen akciós termékek vannak felsorakoztatva. Ezáltal pedig roppant könnyedén értesülhetünk az esetleges leárazásokról.