lábazati vakolat
Szolgáltatás

Szépséget és ellenálló jelleget kölcsönöz a lábazati vakolat

A jó megjelenés egy lakás esetében nagyon fontos feltétel, hiszen sokat elárul annak tulajdonosáról. Amennyiben azt szeretnénk, hogy valóban remekül nézzen ki az otthonunk minden tekintetben, akkor bátran kerüljön elő a lábazati vakolat és történjen meg a professzionális felhordása! A homlokzat alatt elterülő falrész sok szempontból figyelemre érdemes.

Az esős időszakokban, ezt a rész érheti jobban a csapadék, aminek hatására a felület könnyedén beszívhatja a nedvességet, ami salétromot idéz elő. A mechanikai erők is gyakrabban hatnak az alsó részen, mint fentebb, tehát a lábazati vakolat az egyedi megjelenésen túl, némi védőszerepet is elláthat.

Természetesen az elsődleges a sajátos külső, amivel a szemet gyönyörködtető látvány hozható létre. A megfelelő szerszámok és a kellő szaktudás birtokában olyan eredmény érhető el, ami teljesen magáért beszél. A jól előkészített és lealapozott felületre a lábazati vakolat megközelítőleg 2-2,5 mm vastagon kerül fel. A festekarena.hu oldalon minden további részletre fény derül.