szintező ék
Szolgáltatás

Szintező ék az egyenletes felület kialakításához

A kezdő burkolók gyakran követnek el kisebb-nagyobb hibákat, főleg akkor, ha nem ismerik azokat a trükköket, amelyekre megéri odafigyelni. A nagyméretű és vékony csempelapok esetében, néha a gyártásból eredő néhány milliméteres elérés, valamint a száradás során bekövetkező elmozdulás egyenetlen, fogazott végeredményt ad, amit érdemes elkerülni. A magas minőségű szintező ék felhasználásának hála, könnyedén létrehozható a vízszintes felület.

A TLS-PRO nagy ékes csempeszintező ezen elemei kimagasló élettartammal rendelkeznek, ugyanis akár 25 alkalommal újra felhasználhatóak. Tehát a költségek teljesen megtérülnek. A szintező ék behelyezése nagyon egyszerű.

A profi szakemberek gyakran kézzel végzik el ezt a folyamatot, de érdemes az erre a célra létrehozott fogót alkalmazni, a jó eredmény érdekében. Csomagonként miden esetben 100 darab szintező ék van, viszont a kiszerelés nagysága változhat, az egyéni igények szerint. A gyártótól érkező elemek gyors és egyszerű burkolást tesznek lehetővé, stabil tartást nyújtva a száradás során, ezzel gondoskodva a teljesen vízszintes felszínről.