korpásodás ellen
Webáruház

Természetes összetevőkkel a korpásodás ellen

A teafaolaj univerzális fertőtlenítőszer, amit nemcsak a kozmetikában, hanem a gyógyszeriparban is széles körben használnak. Ez a növényi termék erős antibakteriális hatással rendelkezik. Sikeresen harcol a korpásodás ellen, valamint a különféle gombák és más bőrbetegségek esetén is hatékony.

A teafaolajt és keratint tartalmazó korpásodás ellen sampon egyaránt alkalmas a normál és zsíros típusú hajra. Nemcsak tökéletesen megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, a zsírtól és a korpától, hanem megakadályozza azok újbóli megjelenését is.

A termék rendszeres használata elősegíti a haj sima, egészséges és fényes megjelenését, helyreállítja a fejbőr normál állapotát és semlegesíti a gyulladásos folyamatot. Nagyon fontos azonban megkülönböztetni a száraz korpát a zsírostól.

Ez utóbbi a fejbőr túlzott faggyútermelődés révén fordul elő, hozzáragad a fejbőrhöz, rátapad a hajra és sárgás árnyalatú. A korpásodás ellen készült teafaolaj sampon hatása pontosan annak a gombának az elpusztítására irányul, ami ezt a jelenséget idézi elő.

Bizonyára Ön is hallott már arról az anyagról, ami óriási népszerűséget szerzett a kozmetológiában. Sőt, a szépségszalonokban is előszeretettel használják és számos eljárásban alkalmazzák a hyaluron nevű alkotóelemet. Ez egy erős hidratáló, ami a bőr nedvességével telítődve megakadályozza annak elpárolgását.

Az ilyen alkotóelemet tartalmazó kozmetikumok aktív öregedésgátló hatással rendelkeznek. A MediNatural hyaluron extra szérum minden bőrtípusra alkalmas. Az aktív összetevőknek köszönhetően, a termék megtartja a nedvességet, ezáltal folyamatosan helyreállítja annak egyensúlyát, lágyítja a bőrt és növeli annak rugalmasságát.

A szérum összehúzza a megnagyobbodott pórusokat. Ezen kívül észrevehető öregedésgátló hatással rendelkezik, mivel csökkenti a ráncok mélységét és elhalványítja az öregedési foltokat. A hagyományos pipetta segítségével könnyen felviheti a készítmény szükséges mennyiségét. A hyaluron extra szérumnak köszönhetően, a bőr állapota jelentősen és látványosan javul, már néhány héten belül.