Thesera
Szolgáltatás

Thesera az arcbőr teljes megújulásáért

A ráncok mellett, a bőr megereszkedése, az éles arckontúrok elveszítése is hozzájárul ahhoz, hogy a kor jelei tagadhatatlanná váljanak. A Thesera nem csupán abban segít, hogy a ráncok eltűnjenek, hanem abban is, hogy a bőr újra feszes és telt legyen. Ez valójában egy olyan komplett kezelés, ami képes helyettesíteni a különböző műtéti beavatkozásokat. A titka a lifting hatásban rejlik, amitől az arc vonalai sokkal határozottabbak, kontúrosabbak lesznek. A bőr tömörsége növekszik a kezelés alatt, a finomabb ráncok kisimulnak, ugyanakkor a mélyebbek is feltöltődnek, így kevésbé lesznek evidensek.

A Thesera kezelés első lépéseként arclemosó hab + speciális hámlasztó szérum segítségével megtisztítjuk a bőrt a szennyeződésektől és az elhalt hámrétegtől. Ezután következik a PDG szálak alkalmazása, azaz a feszesítő szál + feszesítő szérum használata. A Thesera Hydra Booster-rel a vérkeringést fokozzuk, majd pedig a bőr feszesítésére szolgáló erős lifting hatású gél használatára kerül sor.

A legutolsó lépés a bőr ápolása intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-lal. A szép, feszes bőr még idősebb korban sem csak a plasztikai sebész segítségével érhető el. A Thesera termékek erről maximálisan gondoskodnak. Ezek nem csupán kozmetikumok, hanem egy forradalmian új ránctalanító és lifting hatású kezelés részesei. A korszakalkotó, non-invaziv kezelés lényege, hogy a bőrünk saját belső kollagéntermelődésének fokozása által legyen az arcunk újra üde és fiatalos. A Thesera termékek használata teljesen biztonságos, tű- és fájdalommentes.

A világon egyedülálló technológiával készült termékek semmilyen mellékhatással nem járnak, ezért bárki nyugodtan alkalmazhatja ezeket. A kezelés egyik legfőbb előnye, hogy nem kell hónapokig használni ahhoz, hogy változást tapasztaljunk, mivel látványos eredmény már az első alkalom után is jelentkezik. A Thesera termékek olyan topkozmetikumok, amelyek garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. A webshop.topkozmetikus.hu weboldalon keresztül pedig a komplett kezelés is megrendelhető.