festmény felvásárlás
Szolgáltatás

Történjen szakemberek bevonásával a festmény felvásárlás!

A művészet egy olyan tevékenység, ami segít kifejezni valakinek a lelkivilágát. A régi korokban, de gyakran még ma is sokan ragadnak ezért ecsetet és állnak a vászon elé. A képalkotás egy olyan folyamat, ami rendkívül kifejező tud lenni. Ami pedig a megtérülését illeti az olykor a festmény felvásárlás alkalmával jelenik meg. Itt most nem a kortárs alkotók portékáiról van szó, hanem sokkal inkább azokról, akik több évszázaddal ezelőtt festettek. Olyanokról, mint Rembrandt, Picasso, Vasarely sokan hallottak, de ez csak a jéghegy csúcsa.

A háborúk alatt rengeteg kép eltűnt vagy megsemmisült, esetleg azt hitték, hogy porrá vált, amíg valakinek a faláról le nem kerül teljesen véletlenül a festmény felvásárlás során. Gyakran nem is tudjuk, hogy milyen értékek vannak a falon, amíg azt valaki el nem mondja nekünk. Csupán abban a hitben élünk, hogy nagyapánk valamelyik bolhapiacon történő szerzeménye, majd egy komolyabb festmény felvásárlás előtti értékbecsléskor derül fény az igazságra, hogy több százezer vagy millió forintot ér az adott alkotás.

Ugyanez a helyzet fennállhat a hagyaték felvásárlás esetén. Néha elképzelésünk sincs, hogy az a sok lomnak titulált holmi, ami a garázsban halomban áll, esetleg a padláson van összezsúfolva, mekkora összeget ér. Amennyiben a nagyszüleink igen szorgosan gyűjtögettek, majd pedig mindent ránk hagytak, akkor egy alaposabb lomtalanítás előtt érdemes lehet szakemberekkel felméretni a számunkra csak kacatoknak vélt értékét.

A keszpenz-azonnal.hu szakemberei ingyenes értékbecsléssel állnak az ügyfeleik és partnereik részére. A hagyaték felvásárlás gyorsan és precízen történik. Amennyiben gyorsan szeretnénk pénzhez jutni, akkor erre most remek lehetőség van. A felmérést és pontos összegnek a megállapítását követően, órákon belül megtörténik a hagyaték felvásárlás. Amennyiben tehát gyanúsnak tűnik, hogy a sufni mélyén lapuló dolgok nem filléresek, mert sokáig őrözgetve volt, akkor menjünk biztosra és semmit ne herdáljunk el, esetleg dobjunk ki, mert az még másnak komoly értéket képviselhet és a mi kasszánkat is feltöltheti!