trekking
Webáruház

Trekking városi és erdei utakra

Ez a kategória jóval a mountain bike és a hibridek piaci bevezetése előtt jelent meg, de valamilyen oknál fogva mégis egyre kiszorítja ezeket a versenyből. A trekking kifejezés nagyon széles koncepciót jelent és gyártónként változó. Általában olyan kerékpárt értünk alatta, amit kerékpározásra készítettek és adaptáltak, de nem igazán alkalmas a túrákra.

A klasszikus túrakerékpárt egy hosszú acélkeret és egy feltétlenül hajlított kormány jellemzi. A trekking megoldásoknál a kormány a legtöbbször egyenes. Nem csoda hát, ha sokaknak úgy tűnik, hogy ez az emberiség egyik legjobb találmánya, ami szerte a világ több száz országban vált népszerűvé.

Ez a bicikli képes kielégíteni sok igényt és számos olyan feladatot ellát, amelyekkel az emberek mindennap szembesülnek. Nagyszerű utazási lehetőség lehet bárkinek, hiszen kényelmes és ami a legfontosabb, gazdaságosan mozoghat vele a városban, de azon kívül is. Vagy talán a széllel szállva szeretne erdei ösvényeken lovagolni és élvezni a természetet? A trekking ott sem hagyja cserben!