disztribútor
Szolgáltatás

Túllépve a megszokott disztribútor feladatokon

A fogyasztói társadalom, amiben élünk, termékek és szolgáltatások terén egyaránt érték és minőség specifikus, ami teljesen érthető. Ebből adódóan, fokozottan figyelni kell arra, hogy pontosan melyik az a disztribútor, amelyiknek a kínálatát, segítségét elfogadjuk. Érdemes csakis teljesen megbízható partnerekkel dolgozni, akik nem egyszerűen csak a trendeket követik, hanem kellően rugalmasak is, hogy a lépést tartani tudják a jelen kor elvárásaival.

A kvazar.cloud csapata pontosan abba a kategóriába sorolható, akikkel egyszerűen öröm együtt dolgozni. Kicsivel másabbak, mint a legtöbb IT disztribútor, ami abból adódik, hogy az általuk forgalmazott felhő alapú szolgáltatások eltérő szakértelmet igényelnek, mint a legtöbb programkezelés.

Ennek megfelelően folyamatosan képzéseken vesznek részt és ugyanazt biztosítják az együttműködő partnereknek is. A kiemelkedő szakértelem segít abban, hogy a disztribútor feladatok mellett, a tanácsadásban is élen járjanak. Az agilis működés és az eredményorientáció teljesen alap megközelítések, amelyekkel a saját vállalkozásunk költséghatékony fejlődésünket is bebiztosíthatjuk.