vésőszár
Szolgáltatás

Vésőszár betonvéséshez és faláttöréshez

A megfelelő szerszámok és tartozékok nélkül nem lehet fémből egy tökéletes kört kivágni. Szerencsére a profi körkivágó fémhez megrendelhető az onlineszerszam.hu internetes boltban, ezért a szakemberek hamar megtalálhatják azt a tartozékot, amivel a munka sok esetben jóval egyszerűbbé válhat. A körkivágó fémhez természetesen sokkal erősebb, mint az a lyukfűrész, amit csak fával vagy más, puhább anyaggal való munkákhoz lehet használni.

Persze van olyan körkivágó fémhez, ami fával és fémmel is boldogul. Ilyen a Power Change Wood and Metal szerszám, amelyik általános fa, fém és műanyagok fúrására teljes mértékben beválik. Ez beszerezhető nagyobb igénybevételre is, amihez a keményfém fogakkal gyártott modell lesz a befutó. Ilyen az Endurance for Heavy Duty, ami akár hússzor hosszabb élettartamot garantál szívósabb anyagok esetében is. A körkivágó fémhez rendelkezhet sajátos kivitelű, úgynevezett HM körkivágókkal, amelyek gipszkarton vagy tégla fúrásakor is remekül beválnak.

A szerszám rendelkezik a Speed for Multi Construction funkcióval. Ez kifejezetten szárazfalazat, falazat és fa esetében, illetve fűtési, szaniter és villanyszerelési munkákhoz fog beválni. Ahogy a lyukfűrészekhez kellenek a megfelelő kiegészítők, úgy a fúrókhoz is nélkülözhetetlenek a vésőszár eszközök. Annyi fajta vésési feladat van, hogy nem is csoda, hogy a megfelelő vésőszár beszerzése sokaknak gondot okoz. Betonvésésnél, faláttörésnél, vakolatbontásnál, ütvefúrásnál és sima fúrásnál is más-más tartozékok kellenek.

Annak érdekében, hogy minden munkát teljesen felkészülten kezdjen el a szakértő, kell az a vésőszár szett, amelyik akár egy tucat kelléket is tartalmazhat. A fent említett online shop készlete csakis olyan elemekre épül, amelyik egyedi edzési eljárással készült, ezért garantált az optimális vésőél kialakítás. Egy ilyen vésőszár biztosítja a kiváló tartósságot és persze a gyors, precíz munkavégzést is. Vannak olyan kiegészítők, amelyekre jellemző a nagyfokú kopásállóság. Ezáltal a szárak nagyon formatartók és évekig ellenállnak a kopásnak. A kőműveseknek pedig pontosan ilyen eszközökre van szükségük.