csillárok
Webáruház

A csillárok helyes kiválasztása

Mivel a belső terekben nélkülözhetetlen a mesterséges fény, ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a világítótestek kiválasztására. A csillárok eltérő méretűek és típusúak lehetnek, így lehetősége van a lakás stílusához a leginkább passzoló modellek beszerzésére.

A vásárlásnál javasolt figyelembe venni az adott helyiség alapterületét, belmagasságát, a falak színét, az ablakok számát és persze a bútorok stílusát. Alacsonyabb szobákba természetesen a mennyezetre simuló darabokat érdemes előnyben részesíteni.Szóróhatásuknak köszönhetően kiválóan bevilágítják a teret. Nagyobb belmagasság esetén nyugodtan válogathat a lógó csillárok közül. A felhelyezésükkor mindenképpen figyelni kell arra, hogy ne keltsenek zavaró hatást a térben. Érdemes azt is végiggondolni, hogy milyen technológiát szeretne az otthonában használni.

Beépített LED modulokkal és cserélhető fényforrásokkal ellátott csillárok szép számmal akadnak a széles felhozatalban. Ma már lehetősége van az online vásárlásra is, ami igencsak kényelmes megoldásnak számít.