drops fonal
Webáruház

A drops fonal rövid bemutatása

Nagyon sok ember választja manapság hobbiként a kötést. Ehhez az elfoglaltsághoz a drops fonal kitűnő döntés lehet. Sokféle variánsa létezik, amelyeket különböző alapanyagokból állítanak elő. Az alpaka gyapjú felhasználásával készült változatot semmiféle kezelésnek nem vetik alá, ezért kifejezetten természetesnek hat.

Rendkívül strapabíró a három ág, valamint az erős sodrás miatt. A másik közkedvelt típus a merinó juhok gyapjújából gyártott szál. Népszerűségét a puhaságának, illetve annak köszönheti, hogy az érzékeny bőrt sem irritálja. A drops fonal vastagságát A-tól F-ig jelölik. A vékonyabb szálat többnyire lenge nyári blúzok, zoknik, babaruhák készítéséhez használják. A vastagabb remek választás lesz téli kardigánok és sapkák kötéséhez.

A színválaszték hatalmas, szóval mintás darabokat is készíthetsz a szeretteidnek vagy saját magadnak. A drops fonal felhasználásával előállított öltözetek még hosszú évek múltán sem fakulnak ki. Ha szeretnél tartós ruhaneműt készíteni, akkor ez az anyag lesz a jó megoldás.