Dulux festék
Szolgáltatás

A Dulux festék maximálisan dörzsálló

Az időnkénti falfelfrissítés ott is aktuális, ahol nincsenek a felületet összefirkáló kisgyermekek és bemaszatoló háziállatok. A Dulux festék EasyCare kivitele rendkívül időtálló és mutatós. Amennyiben ez kerül alkalmazásra, az ezzel kezelt falak könnyedén tisztíthatóvá válnak, a színek fakulása nélkül. A Dulux festék ugyanis vízlepergető réteget alkot, ami könnyedén takarítható, makacs foltok esetén súrolással is.

A működési elvének a lényege az, hogy megakadályozza a szennyeződések beszívódását és lehetővé teszi az eltávolítását, mégpedig nem egy-két alkalommal, hanem akár napi szinten is, járulékos kár nélkül. Ez a massza a legtöbb nemzetközi szabvány szerinti 1. nedves dörzsállási értékhatárnak a tízszeresét is tudja teljesíteni.

Matt felületet képez, ami tökéletesen eltakarja az esetleges hibákat. Az adalékoknak hála cseppmentes és kiadós. Két réteg felvitelét követően létrehoz egy homogén réteget, ami pára- és légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. A Dulux festék hígítása felesleges, használatra készen található meg a kereskedelmi kínálatban.