falhoronymaró
Webáruház

A falhoronymaró előnyeiről röviden

A lakásfelújítás elég kemény feladatokat gördíthet elénk, amelyekkel könnyen megbirkózhatunk, hogyha eléggé felkészültek vagyunk. A falhoronymaró megkíméli a tüdőnket a rengeteg portól, hiszen ipari porszívóhoz csatlakoztatható.

A segítségével kialakíthatjuk az elektromos vezetékek, vízcsövek helyét a falakban. Annak függvényében kell kiválasztani az adott modellt, hogy mihez szeretnénk használni. Tehát nem mindegy, hogy tégla- vagy betonfalról van szó.

A kisebb teljesítményű falhoronymarók könnyedén megbirkóznak a téglafalakkal. Állítható a vágási mélység, ráadásul lágyindító funkcióval vannak ellátva, ami jelentősen növeli az élettartalmukat. Ebből a szempontból az Einhell termékei remek választást jelentenek, mert alkalmasak az egyenes, pontos vágatok készítésére.

Hogyha betonfalak állják utunkat, akkor célszerű lehet egy nagyteljesítményű Makita, Bosch, Ryobi falhoronymaró használata. Ha nincs kéznél falhoronymaró, akkor sarokcsiszolóval is kivitelezhető a munka, viszont az irdatlan nagy porral jár, ami egészségtelen munkakörnyezetet teremt.