finsbury gin
Webáruház

A Finsbury gin sokak kedvence

Ez az ital a kategóriájában az egyik legnépszerűbbnek számít egész Európában. A Finsbury gin kifejezetten erős illatú. Ezt a borókabogyóknak köszönheti. Az ízében is ez a fűszer a legdominánsabb. Természetesen a nedű Londonban készül, egy féltve őrzött, 250 éves recept alapján.

A tonik keveréséhez az egyik legjobb alapanyag. A palackja egészen egyedi. Az átlátszó üveg nagy és széles formájú. A címkéje is elég szembetűnő, a maga élénksárga színével, amin London címere látható. A Finsbury gin alkoholtartalma 37,5 %. A népszerűsége annyira nagy, hogy még saját pohárfajtája is van, amit szintén könnyű felismerni a jellegzetes Y formájáról. Jóval szárazabb és illatosabb az amerikai vetélytársainál.

A beszerzése napjainkban nem jelent problémát, hiszen a webáruházakból egyszerűen megrendelhető. Amennyiben több üveggel vásárol, akkor az ára kedvezményes lesz. A Finsbury gin Platinum változata igencsak közkedvelt. Ennek az alkoholtartalma 47 %. Azoknak remek választás, akik az erősebb italokat kedvelik.