fürdőszoba lámpa
Webáruház

A fürdőszoba lámpa kiválasztása nem is olyan egyszerű

A fürdőszoba a lakás egyik legkisebb helyisége, azonban nagyon fontos szerepet játszik az életünkben. Egy jól kiválasztott fürdőszoba lámpa nemcsak tusolás közben segít, hanem a sminkelésnél és a borotválkozásnál is. A hálóban általában csak aludni tér be az ember, a fürdőbe azonban akkor rohan be, amikor valami fontosat akar megnézni vagy megcsinálni.

Az sem szokta megkönnyíteni a helyzetet, hogy a legtöbb fürdő a lakás egyik elrejtett zugában van, így egyszerűen nem jut be természetes fény. Valójában sokkal egyszerűbb lenne kitárni az ablakot és kihasználni a kellemes levegőt, de ezen sem a panelek felosztása, sem a téli hideg nem szokott segíteni. A jó fürdőszoba lámpa elég nagy ahhoz, hogy az egész teret bevilágítsa, ugyanakkor nem vakítóan erős.

Fontos, hogy ne használjon sok áramot, mivel rendszeresen fogjuk fel- és lekapcsolni, valamint néha egész éjszakára megfeledkezünk róla. Az is nagyon fontos, hogy a fürdőszoba lámpa kialakítása elviselje a magasabb páratartalmat, főleg akkor, ha a teregetést is ott végezzük.