gyerek bicikli nyereg
Szolgáltatás

A gyerek bicikli nyereg különféle változatai

A kisebbeknek készült bicikliülések a formájukban és méretükben eltérnek a felnőtt daraboktól. A kényelmi szempontok mellett, a készítők feladata volt a biztonsági előírások feltételeinek betartása is. A gyerek bicikli nyereg általában színesebb és díszesebb kivitelezésben készül, így szeretné megszólítani a megfelelő korosztályt, aki igénybe veszi majd.

A magasfokú igénybevételnek köszönhetően, a kicsiknek készült kerékpároknak sokkal tartósabbnak kell lenniük, mivel nem rendelkeznek még megfelelő egyensúllyal, sokszor elesnek. Egy-egy bukás alkalmával a gyerek bicikli nyereg sérülhet a leginkább, kiszakadhat és a helyéről is elmozdulhat.

Javítása igen magas költségekkel jár, így sokkal jobban megéri, ha kicserélik a szülők és stabilabb, szélesebb gyerek bicikli nyeregre, amivel mehet tovább a tekerés. Egy hátránya viszont mindenképp akad a piciknek vásárolt termékekkel kapcsolatban, a használati idő lerövidülése. Ezért jól átgondoltan érdemes nekifogni a beszerzésének, hogy jó legyen a szülőnek és a gyereknek is.