Szolgáltatás

A Hangya Költöztetés dolgozói profik

Nemcsak a magánembereknek van szükségük a cégek segítségére, hanem a vállalatok között is vannak, amelyek nem boldogulnak önerőből, ezért egy szolgáltatóhoz fordulnak. A Hangya Költöztetés mindenféle modern járművel rendelkezik, összesen 7 darab autóval.

Az Opel Movano, a Mercedes Atego vagy az Iveco Eurocargo képes elszállítani a méretes és nehéz rakományokat. A Hangya Költöztetés szakemberei persze segítenek a fel- és lepakolásban, ez nem kérdés! Ha valaki nem talál segítséget, aki becuccolna a tehertaxiba, akkor gond egy szál sem, mert ennél a szolgáltatónál még a sofőr is pakol. Budapest egyik kerülete, Magyarországon valamelyik vidéki helység, netán egy másik európai ország a cél? Érdeklődjön telefonon, hogy mennyibe kerül az adott távolság és a Hangya Költöztetés ügyfélszolgálatosa mindenről részletesen tájékoztatni fogja!

Mivel minden eset egyedi, ezért konkrét árakkal csak egy gyors felmérés után tudnak szolgálni. Klikkeljen a hangyakoltoztetes.hu linkre, ahol több infót találhat az fővárosi árakról, illetve az elérhetőségeket is megleli!