kabinbőrönd
Webáruház

A kabinbőröndnek sok mindent ki kell bírni

Ezt a téglalap alakú dobozt a holmik tárolására és szállítására használják. Minden utazó elengedhetetlen kelléke a kabinbőrönd. Ezért nem árt, ha mindenki tisztában van vele, hogy mi alapján tanácsos kiválasztani a megfelelő modellt és mire kell elsősorban odafigyelni.

A legfontosabb jellemző a kabinbőrönd súlya, mert nyaralni menve sokan választják a charterjáratokat vagy a turistaosztályt és a repülőn megengedett maximális poggyász súlya 20 kg. Tehát miért fizetne feleslegesen a norma túllépéséért, ha az úton összegyűjtött dolgok súlya meghaladja a megengedett értéket és a bőrönd nehéz lesz? Éppen ezért, jelenleg a könnyű bőröndökre mutatkozik a legnagyobb kereslet. Ezek erős, ugyanakkor nagyon könnyű anyagból készülnek.

A „lelkes” utazók azonban nem javasolják a túl vékony műanyagból készült kabinbőröndöket. Természetesen kényelmesebb a használatuk, tágasabbak és könnyebbek, de egy ilyen tartozék bármikor megrepedhet, ha nem megfelelően használják. Ez pedig leginkább a reptéri eljárások során figyelhető meg.