arctisztító
Webáruház

A mindennapokban elengedhetetlen az arctisztító

A bőrápolás egyik legfontosabb részét jelenti az alapos tisztítás. Kétszeresen igaz ez az arc esetében, amely esetében egy jól megválasztott arctisztító csodákra képes. A segítségével a bőr megszabadítható a külvilágból rátapadt szennyeződésektől, a sminkszerektől, valamint a bőr által kiválasztott anyagoktól.

A jó termék ismérve, hogy a használatát követően a bőr fel tud lélegezni, így sokkal könnyebben felszívódnak a kozmetikumokból a legkülönfélébb, nagyon fontos hatóanyagok. Az arctisztító akkor végzi el tökéletesen a dolgát, ha eltávolítja a bőr felszínéről a felesleges faggyút úgy, hogy közben nem szárítja ki a bőrt.

Melyik mellett érdemes dönteni? Biztosan nem okoz majd csalódást a MediNatural igen speciális, C-vitamons arctisztító gélje, ami alkoholt és erős zsíroldókat nem tartalmaz. Csakis olyan összetevőkből épül fel, amik védik és kímélik a bőrt, segítve ezzel megőrizni a nedvességtaralmát.

A MediNatural terméke azért biztos választás, mert ez aktív C-vitamin, hialuronsav, Gotu Cola, E-vitamin és Aloe vera hatóanyagokkal rendelkezik. A különleges arctisztító hozzájárul a bőr hidratálásához. Az antioxidáns tulajdonsága révén pedig megvédi a bőrt a káros hatásokkal szemben úgy, hogy az öregedési folyamatok is lassulnak.

A férfiak kedvence a szakáll olaj

Egyre több úriember növeszti meg a szakállát, elérve egy impozáns dússágot és hosszúságot. Természetesen az ilyen szakállak ekkor elengedhetetlen a megfelelő gondozás. Ekkor jön a képbe a szakáll olaj. Annak érdekében, hogy az ápolt legyen, szükséges az ápolás, a formázás, a trimmelés és sok minden más. De pontosan mi az a szakáll olaj?

Egy olyan termékről van szó, amelyik a szakáll és a mögötte lévő arcbőr ápolására tökéletesen alkalmas. Nyugodtan bevethető minden hosszúságú szakállra. A szer különböző természetes hatóanyagokból épül fel. A ma kapható legtöbb szakáll olaj jojoba-, argán-, kókusz- vagy más esszenciális olajok összességéből áll. Az utóbbiak a szakállnövekedést segítik, illetve ezekkel a szakállal kapcsolatban valamilyen speciális problémát lehet kezelni.