kenőzsír
Webáruház

A minőségi kenőzsír beszerezhető már online is

Előfordulhat, hogy a hagyományos olajok között nem találsz olyat, ami biztosítaná a gépek esetében a megfelelő lubrikációt. Ilyenkor kerül előtérbe a kenőzsír, ami megteremti az ideális feltételeket, megakadályozza a fém alkatrészek érintkezése során fellépő kopást és csökkenti a működés közben keletkező hőhatást.

Tájékozódj ebben a tematikában a hungarolube.hu webáruházban, ahol számos különféle kenőzsír áll a rendelkezésedre, kedvező ár-érték arányban!

Ezek közös jellemzője, hogy 3 összetevőből állnak össze, mégpedig alapolajból, sűrítőkből és adalékokból. Az ásványi vagy szintetikus alapolaj fajtái különféle terhelést bírnak, erre vonatkozóan is találsz a webhelyen információt az egyes termékek leírásában. A sűrítő a vázszerkezetet biztosítja, ami lehet szappan vagy nem szappan alapú.

A speciális adalékok is lehetnek többfélék, mindegyiknek más a funkciója. A webshopon neves külföldi gyártók világszerte elismert kenőzsír termékeit találhatod és rendelheted meg, akárcsak az oldalt működtető cég saját, magyar gyártmányait is beszerezheted.