MOL kézfertőtlenítő
Szolgáltatás

A MOL kézfertőtlenítő mindig jó szolgálatot tesz

Járványhelyzetben kiemelten ajánlott a higiéniai követelmények betartása, de fontos ez a tényező a hétköznapi életben is, így még a gépjárműveidet is ajánlatos időnként átfertőtlenítened. A hungarolube.hu webáruházban nemcsak hajtómű- és motorolajakat, hidraulika és ipari kenőanyagokat, illetve egyéb segédanyagokat tudsz megtalálni, hanem a rendelkezésedre áll számos MOL kézfertőtlenítő is.

Ezeket kiválóan tudod használni autógumi-csere, olajszint ellenőrzés vagy egyéb karbantartási munkálatok elvégzését követően. A termékek használatra kész állapotban kerülnek forgalomba, nem szükséges bevetés előtt hígítanod őket.

Mindegyik MOL kézfertőtlenítő hatásos nemcsak a vírusok, de a baktériumok és a gombák ellen is, valamint eltávolítják az esetleges egyéb szennyeződéseket is. Felesleges a vízzel való leöblítése, további előnye a többi, hasonló jellegű készítménnyel szemben, hogy még akkor sem fogja kiszárítani a bőrödet, ha gyakrabban használod. A MOL kézfertőtlenítő egyszerű és gyors alternatíva, tarts belőle 1-2 flakonnal a kocsidban.