munkavédelmi sisak
Webáruház

A munkavédelmi sisak típusai

A magyar munkavédelmi szabályok értelmében, ezt az eszközt mindenkinek viselnie kell, aki veszélyes munkakörnyezetben dolgozik. A munkavédelmi sisak bárkinek könnyen beszerezhető.

Hazánkban rengeteg szaküzlet van, amelyek mindegyike kiváló minőségi védőfelszereléseket árusít. A webáruházakból is beszerezhető, ami egyszerű megoldás, hiszen Önnek egy lépést sem kell tennie az ügy érdekében. Nagyon sok típussal lehet találkozni a termékpalettákon.

Minden variáción fel van tüntetve a gyártási időpont, a típus, a gyártó neve, a méret és minden egyéb biztonságtechnikai vizsgálatokra vonatkozó jelölés. A munkavédelmi sisak gyártási időpontját és alapanyagát nagyon fontos ellenőrizni, mivel ezektől függ a termék felhasználhatósága.

Minden munkaterület más változat alkalmazását követeli meg. A hűtőipari raktározás során, például -30 Celsius jelölésű típust javasolt választani. A meleg üzemi feladatvégzés során, pedig 150 Celsius jelölésű munkavédelmi sisak viselése ajánlott. A feszültség alatti és az építőipari munkákat végző emberek más és más variációt kell beszerezzenek.