női arany fülbevaló
Webáruház

A női arany fülbevaló választás szempontjai

A legtöbb ruhadarab választásnál általában az esztétikum az elsődleges szempont és sokszor háttérbe szorítjuk a kényelmi funkció fontosságát. A női arany fülbevaló vásárlás során is figyelembe kell vennünk, hogy komfortos darabot válaszunk, hiszen egy egész napos viselet megterhelő lehet a fülünknek.

Ha a lógós példányok mellett tesszük le a voksukat, akkor ügyelnünk kell a hosszúságra, illetve a nehézségre is. Egy túl méretes fülbevaló gyakran beleakad a hosszú hajba, illetve túlságosan elnyújtja a fülcimpát, ezáltal kissé pocsék hatást keltve. A döntés meghozatalánál az arcformát is jobb figyelembe venni, hiszen sokszor egy alternatív megoldást nyújthatnak.

Például a kerek arcú nőknek előnyösebb lehet a bedugós, illetve a hosszított lógós fülbevaló, mint a karika. Természetesen a női arany fülbevaló nem minden bőrtípushoz passzol, hiszen meleg színnek számít, így egy vörös hajhoz, esetleg egy kreol bőrhöz nem feltétlen előnyös. Ebből kifolyólag a női arany fülbevaló színeit tekintve egy köves darab esetén jobb, ha a kékhez közelebb állót választunk.